
‘PETIT’ HOT BOX
€30,00
VLEES
❖ Voor - Rillette de porc met cornichons.
❖ Hoofd - Runderstoof met andijvie/pompoen stamp + groene salade.
❖ Na - Spaans/Baskische amandeltaart met een laagje karamel.
VIS
❖ Voor - Gerookte zalm rolletjes
❖ Hoofd - Brandade van kabeljauw met groene asperges + groene salade + roseval aardappeltjes met olijfolie, zeezout en rozemarijn (uit de oven).
❖ Na - Spaans/Baskische amandeltaart met een laagje karamel.
VEGA
❖ Voor - Courgette en gepofte paprika salade met feta + oven gegaarde champignons met knoflook.
❖ Hoofd - Polenta met artisjok en citroen + groene salade + roseval aardappeltjes met olijfolie, zeezout en rozemarijn (uit de oven).
❖ Na - Spaans/Baskische amandeltaart met een laagje karamel.