Navigation

Phone: 010-7371815

during opening hours

brasserie PETIT heeft naast een twee wekelijks wisselend menu altijd vaste gerechten die tevens als lunch te bestellen zijn.


    • week starter

    • steak Tartare

      €13,50
      €13,50

      met Truffel Mayonaise en een gepocheerd Kwartelei
      with Truffel Mayonaise and a poached Quails Egg

    • Tonijn Sashimi

      €13,50
      €13,50

      Tonijn Sashimi met Komkommer salade met Sesam dressing
      Tuna Sashimi with Cucumber salade with a Sesame dressing

    • Salade Caprese(V)

      €13,50

      Buffel Mozzarella, Tomaatjes en Basilicum.
      Buffel Mozzarella, Cherry Tomatos and Basil.

    • week main

    • Tarbotine

      €23,50

      Tarbotine met Pastinaak puree en spruiten
      Turbot with Parsnip mash and Brussel Sprouts

    • Poitrine de Porc

      €21,50

      Buikspek met gestoofde rode Kool en Tuinkers
      Pork Belly with braised Red Cabbage and Cress

    • Risotto (V)

      €17,50

      Risotto met rode Biet en Geitenkaas
      Red Beetroot and Goatcheese Risotto

    • regular starter

    • Intvis a la planxha

      €12,50

      op de plaat gegrilde inktvis

    • Gemarineerde zalm

      €12,50

      Gemarineerde Zalm, met Crème-fraîche & Mierikswortel
      Salmon Ceviche, with Crème-fraîche & Horsradish

    • Pulpo

      €12,50

      pulpo gesmoord in rode wijn, roomboter, ansjovis en kappertjes
      pulpo - braised in red wine, butter, anchovy and capers

    • Verse vijgen

      €13,50

      verse vijgen, blauwe kaas, parmesan | figues, blue cheese, parmesan

    • regular main

    • Entrecôte de Boeuf

      €24,50

      runder Entrecôte met gepofte paprika en peterselie
      beef Entrecôte with red paprika and parsley

    • Seabass fillet | Zeebaars filet

      €17,50
      €23,50

      seabass fillet with fennel/orange salade

      zeebaars met venkel/sinaasappel salade

    • Moules Frites

      €17,50

      mosselen met frites

    • Ravioli

      €17,50

      -vega, ravioli gevuld met truffel en bospaddenstoel, met room, salie, rode peper, tomaatjes en truffel saus
      -vegetarian ravioli with mushroom and truffle, with a sage, red pepper, tomato and truffle cream.

x