brasserie PETIT heeft naast een twee wekelijks wisselend menu altijd vaste gerechten die tevens als lunch te bestellen zijn.
-
-
week starter
-
steak Tartare
€13,50€13,50met Truffel Mayonaise en een gepocheerd Kwartelei
with Truffel Mayonaise and a poached Quails Egg -
Tonijn Sashimi
€13,50€13,50Tonijn Sashimi met Komkommer salade met Sesam dressing
Tuna Sashimi with Cucumber salade with a Sesame dressing -
Salade Caprese(V)
€13,50Buffel Mozzarella, Tomaatjes en Basilicum.
Buffel Mozzarella, Cherry Tomatos and Basil.
-
week main
-
Tarbotine
€23,50Tarbotine met Pastinaak puree en spruiten
Turbot with Parsnip mash and Brussel Sprouts -
Poitrine de Porc
€21,50Buikspek met gestoofde rode Kool en Tuinkers
Pork Belly with braised Red Cabbage and Cress -
Risotto (V)
€17,50Risotto met rode Biet en Geitenkaas
Red Beetroot and Goatcheese Risotto
-
-
-
regular starter
-
Intvis a la planxha
€12,50op de plaat gegrilde inktvis
-
Gemarineerde zalm
€12,50Gemarineerde Zalm, met Crème-fraîche & Mierikswortel
Salmon Ceviche, with Crème-fraîche & Horsradish -
Pulpo
€12,50pulpo gesmoord in rode wijn, roomboter, ansjovis en kappertjes
pulpo - braised in red wine, butter, anchovy and capers -
Verse vijgen
€13,50verse vijgen, blauwe kaas, parmesan | figues, blue cheese, parmesan
-
regular main
-
Entrecôte de Boeuf
€24,50runder Entrecôte met gepofte paprika en peterselie
beef Entrecôte with red paprika and parsley -
Seabass fillet | Zeebaars filet
€17,50€23,50seabass fillet with fennel/orange salade
zeebaars met venkel/sinaasappel salade
-
Moules Frites
€17,50mosselen met frites
-
Ravioli
€17,50-vega, ravioli gevuld met truffel en bospaddenstoel, met room, salie, rode peper, tomaatjes en truffel saus
-vegetarian ravioli with mushroom and truffle, with a sage, red pepper, tomato and truffle cream.
-