Maison PETIT
Uit eten in eigen huis?

We staan onze topchef af aan iedereen (in Rotterdam e.o.) die een keuken heeft en bouwen daarmee huizen (en tuinen) om tot coronaproof prive-restaurant.

Hij chef’t een onvergetelijke gastronomische ervaring in uw eigen omgeving en ontzorgt jullie door zijn rol als kastelein, verhalenverteller, ‘busboy & vaisselier’ maar bovenal chef & sommelier. Kijk, assist, kook en proef mee, maar niets moet en alles mag!

Er zijn verschillende menu-opties: een carte blanche (…onze kreeft-eendenlever burger, just saying…) een menu in overleg – gepaired met bijvoorbeeld uw favoriete wijn die al tijden klaar staat om opgedronken te worden, óf kies voor een vier- tot zeven-gangen menu met het beste van onze PETIT POSSE en de EAUX POSSE kaart. We snappen dat het soms lekker om volledig vegetarisch te eten ook hiervoor geldt, alles kan! Wij hebben een lustopwekkend en complementair assortiment aan dranken maar verzorgt u dat liever zelf, kan dat natuurlijk ook.

Vanaf €150,- per persoon (uitgaande van minimaal 4 personen) komt onze chef bij u thuis – en verzorgt hij een bijzonder 5 gangen diner.
Bij meer gangen of speciale wensen kan daar een supplement menubedrag per persoon bijkomen.
Voor diners buiten Rotterdam rekenen wij een reiskosten vergoeding.

De prijs van de tailor-made menu’s zijn afhankelijk van de omvang en beschikbaarheid.
Indien wij het servies en de aankleding van de tafel verzorgen reken wij €25,00 pp.
Een passend wijn arrangement verzorgen wij voor € 25,00 pp.

Hoe gaat het in zijn werk? Reserveer onze chef minimaal 14 dagen van tevoren, voor andere opties graag even contact via de mail.
Om de datum vast te zetten vragen wij als voorschot €150,-, het betaalverzoek hiervan zit in de bevestigingsmail. Na betaling is de reservering definitief. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op en zorgen voor een volledige kitchen take-over!

Voila!

 

 
***