PETIT POSSE maison
Private Chef en uit eten in eigen huis?

We staan onze topchef af als private chef aan iedereen (in Rotterdam e.o.) die een keuken heeft en bouwen daarmee huizen (en tuinen) om tot prive-restaurant.

Onze chef cheft een onvergetelijke gastronomische ervaring in uw eigen omgeving en ontzorgt jullie door zijn rol als kastelein, verhalenverteller, ‘busboy & vaisselier’ maar bovenal chef & sommelier. Kijk, assist, kook en proef mee, maar niets moet en alles mag!

Er zijn verschillende menu-opties (5-gangen menu): een menu in overleg – gepaired met bijvoorbeeld uw favoriete wijn die al tijden klaar staat om opgedronken te worden óf kies voor een verrassings 5-gangen menu met het beste van onze EAUX POSSE kaart. We snappen dat het soms lekker is om volledig vegetarisch te eten ook hiervoor geldt, alles kan! Wij hebben een lustopwekkend en complementair assortiment aan dranken maar verzorgt u dat liever zelf, kan dat natuurlijk.

Vanaf €150,- per persoon (minimaal 4 personen) kookt onze chef bij u thuis – en verzorgt hij een bijzonder 5-gangen diner.

Bij meer gangen of speciale wensen komt daar een supplement menu-bedrag per persoon bij.

Voor diners buiten Rotterdam rekenen wij een reiskostenvergoeding van € 0,50 ct per kilometer..

Indien wij het servies en de aankleding van de tafel verzorgen rekenen wij € 35,00 pp.

Een passend wijn-arrangement verzorgen wij voor € 45,00 pp.

Hoe gaat het in zijn werk? Reserveer HIER onze chef minimaal 14 dagen van tevoren via deze LINK , voor andere opties graag CONTACT via de mail.

Om de datum vast te zetten vragen wij als voorschot € 150,00. Het betaalverzoek hiervan zit in de bevestigingsmail. Na betaling is de reservering definitief. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op en zorgen voor een volledige kitchen take-over!

Voila!

 

 
***