Een sterwaardig 4-gangen diner op tafel? Chef’t zelf!
Learn from the best in je eigen (culinaire)domein.

Onze chef leert u de kneepjes van het culinaire vak, maar u zet zelf de gerechten in elkaar. Bent u een hobbykok, culinair avonturier of lid van een ervaren kookclub, hij leert ‘t aan alle soorten ‘chefs’!

In 4,5 uur leidt hij het kookgezelschap langs verschillende bereidingstechnieken, verse ingrediënten en mooie gerechten. We trappen af met uitleg en een aperitief in de hand, daarna is het tijd om de handen uit de mouwen te steken met ieder zijn eigen taak. Werk aan de winkel dus.

Wat er op tafel komt? Een 4 óf 5-gangenmenu met amuse(s). Het menu kan een selectie zijn van het beste van Petit óf geheel naar eigen wens worden ingevuld. Boekt u vaker, dan wordt het niveau opgeschroefd. De creaties eet u natuurlijk zelf op en wordt vereeuwigd in de vorm van de receptuur.
Nieuwsgierig? Reserveer deze Masterclass a la Maison het liefst een week van tevoren – korter graag in overleg. Om de datum vast te zetten vragen wij een boekingsfee van €150,- het betaalverzoek hiervan zit in de bevestigingsmail. Na betaling is de reservering definitief. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op!

Vanaf €150,- komt onze Chef bij u thuis – afhankelijk van de menu-keuze & workshopomvang komt daar het supplement bedrag per persoon bij.

4-gangen menu €37,50 pp
5-gangen menu €45,00 pp

De prijs van de tailor-made menu’s en workshops zijn afhankelijk van de omvang en beschikbaarheid.

Voorbeeld berekening van de kosten voor een vijf-gangen workshop met 4 personen:
de Chef = € 150,00 (voorbereidingen en de verzorging van de avond zelf) + 5 gangen menu 4x €45,00 = €180,00 >> Dat maakt een totaal bedrag van €150,00 + € 180,00 = € 330,- voor een privé workshop voor 4 personen.

Voila!

 

 


om keuzestress 🙂 te voorkomen, hieronder 4 menu suggesties

menu 1 maison petit

maison petit posse***