Maison PETIT
Uit eten in eigen huis?

We staan onze topchef af aan iedereen (in Rotterdam e.o.) die een keuken heeft en bouwen daarmee huizen (en tuinen) om tot coronaproof prive-restaurant.

Hij chef’t een onvergetelijke gastronomische ervaring in uw eigen omgeving en ontzorgt jullie door zijn rol als kastelein, verhalenverteller, ‘busboy & vaisselier’ maar bovenal chef & sommelier. Kijk, assist, kook en proef mee, maar niets moet en alles mag!

Er zijn verschillende menu-opties: een carte blanche (…onze kreeft-eendenlever burger, just saying…) een menu in overleg – gepaired met bijvoorbeeld uw favoriete wijn die al tijden klaar staat om opgedronken te worden, óf kies voor een vier- tot zeven-gangen menu met het beste van onze PETIT POSSE kaart. De menu-opties vindt u onder aan de pagina. We snappen dat het soms lekker om volledig vegetarisch te eten ook hiervoor geldt, alles kan! Wij hebben een lustopwekkend en complementair assortiment aan dranken maar verzorgt u dat liever zelf, kan dat natuurlijk ook.

Vanaf €150,- komt onze chef bij u thuis – afhankelijk van de menu-keuze/omvang komt daar het supplement menu bedrag per persoon bij.

4-gangen menu €45,50 pp
5-gangen menu €52,50 pp
6-gangen menu €60,00 pp
7-gangen menu €67,50 pp

als voorbeeld de kosten voor een 5 gangen menu met 6 personen.
De chef = € 150,00 (voorbereidingen en de verzorging van de avond zelf) + 5 gangen menu (6x€52,50 =) €315,00
totaal bedrag van het voorbeeld is dan €150,00 + € 315,00 = € 465,00

De prijs van de tailor-made menu’s zijn afhankelijk van de omvang en beschikbaarheid.

Hoe gaat het in zijn werk? Reserveer onze chef minimaal 3 dagen van tevoren.
Om de datum vast te zetten vragen wij als voorschot €150,-, het betaalverzoek hiervan zit in de bevestigingsmail. Na betaling is de reservering definitief. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op en zorgen voor een volledige kitchen take-over!

Voila!

 

 
***